Movies

ACTIVITEITEN > MOVIES >


MOVIES

Eerst en vooral een dikke proficiat aan alle dansers voor jullie prestatie van zaterdag. Niet alleen op het podium verliep alles vlekkeloos, ook achter de scene verliep alles super.  Ik heb de voorstelling van 20u gezien uit de regiekamer op het eerste balkon  en ik heb er echt met volle teugen van genoten. Het was de eerste keer in 15 jaar dat ik niet achter de scene stond en ik moet eerlijk bekennen dat ik er niet gerust in was. De eerste 15 minuten gierden de zenuwen door mijn lichaam. Jullie mogen er allemaal trots op zijn dat jullie zo'n voorstelling bijna volledig zelfstandig tot een prachtig einde hebben gebracht. 

Aan de dansers van Move: in alle drukte gisteren na de voorstelling vergat ik jullie te bedanken voor het mooie boeket. Bij deze wil ik dit alsnog doen, maar niet alleen voor de bloemen ook 'nen dikken' merci voor de jarenlange inzet en samenwerking. 
(Lisa, uw foto's zijn super, denk er alleen aan dat dit tegen jullie gebruikt kan worden, god weet op welk moment in jullie leven)

Dikke proficiat en op naar de volgende. (zelfde weekend in 2009, t'is maar dat je het al in jullie agenda kunt noteren) 

Wendy


<< Terug